You must have Javascript enabled to use this form.

Opleidingsinspanningen in Vlaamse bedrijven stabiliseren

Sourbron Michelle
Werk.Focus

In deze Werk.Focus brengen we de formele en informele vormingsinspanningen van Vlaamse bedrijven in kaart, op basis van sociale balansgegevens en aan de hand van de indicatoren opleidingsparticipatie, opleidingsuren en gemiddelde opleidingsduur. Uit de analyses blijkt dat de Vlaamse bedrijven hun vormingsinspanningen in de periode 2010-2014 opdreven, maar dat de toename in het laatste jaar minder uitgesproken was. We overlopen ook hoe de verschillende sectoren scoorden op het vlak van opleidingsparticipatie.

Download publicatie: 
Referentie: 
Sourbron, M. (2017). Opleidingsinspanningen in Vlaamse bedrijven stabiliseren (Werk.Focus 2017 nr.10). Leuven: Steunpunt Werk.
Content delen: 

Steunpunt Werk

Het Steunpunt Werk is een universitair kenniscentrum dat via monitoring, analyses, projecties en evaluaties het Vlaams arbeidsmarktbeleid ondersteunt en oriënteert. Het Steunpunt is ook een draaischijf voor het verspreiden van arbeidsmarktinformatie.

Over.Werk

Via Over.Werk houden we u op de hoogte van nieuw arbeidsmarktonderzoek uit Vlaanderen, België en Nederland. Daarnaast biedt ons tijdschrift een forum aan beleids- en opiniemakers. Over.Werk verschijnt halfjaarlijks en is een uitgave van ACCO.

E-zine