You must have Javascript enabled to use this form.

Update interactieve toepassing werkzaamheidsprojecties (2018-2025)

Nieuws

De interactieve toepassing Werkzaamheidsprojectie kreeg haar jaarlijkse update. Met deze tool kan u voor de periode 2018-2025 zelf projecties uitvoeren van o.a. de werkzaamheidsgraad, het aantal werkenden en hiervan afgeleide indicatoren, zoals de vervangingsvraag en de economische afhankelijkheidsratio. Ook kan u de evolutie sinds 1985 opvragen voor elk van de tien indicatoren.

Voortaan kan u in de tool ook zelf vrij een leeftijdsbereik definiëren. Op die manier kan bv. de activiteitsgraad van 15- tot 29-jarigen opgevolgd worden, of kan u de bevolkingsvooruitzichten voor Vlaamse mannelijke vijftigers raadplegen.

Content delen: 

Steunpunt Werk

Het Steunpunt Werk is een universitair kenniscentrum dat via monitoring, analyses, projecties en evaluaties het Vlaams arbeidsmarktbeleid ondersteunt en oriënteert. Het Steunpunt is ook een draaischijf voor het verspreiden van arbeidsmarktinformatie.

Over.Werk

Via Over.Werk houden we u op de hoogte van nieuw arbeidsmarktonderzoek uit Vlaanderen, België en Nederland. Daarnaast biedt ons tijdschrift een forum aan beleids- en opiniemakers. Over.Werk verschijnt halfjaarlijks en is een uitgave van ACCO.

E-zine