You must have Javascript enabled to use this form.

Toekomstverkenningen centraal in nieuwe Over.Werk

Nieuws

Het decembernummer van Over.Werk staat in het teken van de toekomst van de arbeidsmarkt, met onderzoeksbijdragen over transities op de arbeidsmarkt en ontwikkelingen op het vlak van data-gedreven HRM en big data, opiniërende bijdragen over arbeidsmarktbeleid en sociaal overleg, visieteksten waarin sectoren reflecteren over de gevolgen van digitalisering en robotisering en vier cases met concrete innovaties.

Behalve de themakatern brengen we in 'Gepubliceerd' samenvattingen van zes boeiende recente studies over de arbeidsmarkt.

In het redactioneel komt u over elk van deze artikels alvast iets meer te weten.

Over.Werk-abonnees kunnen alle artikels digitaal raadplegen.

Content delen: 

Steunpunt Werk

Het Steunpunt Werk is een universitair kenniscentrum dat via monitoring, analyses, projecties en evaluaties het Vlaams arbeidsmarktbeleid ondersteunt en oriënteert. Het Steunpunt is ook een draaischijf voor het verspreiden van arbeidsmarktinformatie.

Over.Werk

Via Over.Werk houden we u op de hoogte van nieuw arbeidsmarktonderzoek uit Vlaanderen, België en Nederland. Daarnaast biedt ons tijdschrift een forum aan beleids- en opiniemakers. Over.Werk verschijnt halfjaarlijks en is een uitgave van ACCO.

E-zine

no follow