You must have Javascript enabled to use this form.

Vlaamse Arbeidsrekening. Raming van het arbeidsvolume bij loontrekkenden. Updates 2014 en 2015

Vanderbiesen Wouter
Pasgang Katleen
Methodologie

In dit rapport wordt een gedetailleerde schets gegeven van het integratieproces en de gehanteerde methodologie voor de raming van de (loontrekkende) binnenlandse werkgelegenheid 2014 en 2015, uitgedrukt in arbeidsvolume (voltijds equivalenten en aantal uren), in het kader van de Vlaamse Arbeidsrekening.

Referentie: 

Vanderbiesen, W., & Pasgang, K. (2018). Vlaamse arbeidsrekening. Raming van de binnenlandse werkgelegenheid in arbeidsvolume bij de loontrekkenden. Updates 2014 en 2015 (Methodologisch rapport). Leuven: Steunpunt Werk

Content delen: 

Steunpunt Werk

Het Steunpunt Werk is een universitair kenniscentrum dat via monitoring, analyses, projecties en evaluaties het Vlaams arbeidsmarktbeleid ondersteunt en oriënteert. Het Steunpunt is ook een draaischijf voor het verspreiden van arbeidsmarktinformatie.

Over.Werk

Via Over.Werk houden we u op de hoogte van nieuw arbeidsmarktonderzoek uit Vlaanderen, België en Nederland. Daarnaast biedt ons tijdschrift een forum aan beleids- en opiniemakers. Over.Werk verschijnt halfjaarlijks en is een uitgave van ACCO.

E-zine

no follow