You must have Javascript enabled to use this form.

Over.Werk

Over.Werk is het tijdschrift van het Steunpunt Werk en verschijnt halfjaarlijks. In Over.Werk rapporteren we over nieuw arbeidsmarktonderzoek uit Vlaanderen, België en Nederland. Daarnaast biedt Over.Werk ook ruimte voor beleids- en opinieteksten. Op die manier slaat Over.Werk een brug tussen onderzoek en beleid.

Over.Werk verschijnt in juni en december. Als abonnee van Over.Werk ontvangt u het tijdschrift tweemaal per jaar in uw bus. Met uw login kan u de artikels van de recentste nummers ook elektronisch raadplegen.

Al abonnee van Over.Werk?

Als abonnee van Over.Werk krijgt u via de login linksboven toegang tot de recentste artikels.

Hiervoor dient u zich eenmalig te registreren. Lees onze pagina over de registratieprocedure.

Abonneren op Over.Werk

U kan zich abonneren op de website van uitgeverij Acco.

Publiceren in Over.Werk

Heeft u onlangs een studie afgerond die u via Over.Werk onder de aandacht wilt brengen? Dan komt uw onderzoek mogelijk in aanmerking voor een van de volgende nummers.  Mail een digitale versie (of samenvatting) van uw publicatie naar de redactie van Over.Werk. We laten u zo spoedig mogelijk weten of uw publicatie in aanmerking komt.

> voorbeeld redactierichtlijnen

Steunpunt Werk

Het Steunpunt Werk is een universitair kenniscentrum dat via monitoring, analyses, projecties en evaluaties het Vlaams arbeidsmarktbeleid ondersteunt en oriënteert. Het Steunpunt is ook een draaischijf voor het verspreiden van arbeidsmarktinformatie.

Over.Werk

Via Over.Werk houden we u op de hoogte van nieuw arbeidsmarktonderzoek uit Vlaanderen, België en Nederland. Daarnaast biedt ons tijdschrift een forum aan beleids- en opiniemakers. Over.Werk verschijnt halfjaarlijks en is een uitgave van ACCO.

E-zine